Bedrijfskleding

Waarom bedrijfskleding?

Bedrijfskleding

Het is voor zowel werkgevers als werknemers prettig wanneer het bedrijf gebruik maakt van herkenbare bedrijfskleding. Vandaar dat wij de voordelen even op een rijtje hebben gezet:

Uitstraling

Uw medewerkers zijn als het ware een visitekaartje voor het bedrijf. Het is daarom belangrijk dat ze er representatief uitzien.
Goede bedrijfskleding kan daarbij helpen. Met name als deze geheel in stijl van uw  bedrijf is. Tevens zorgt het ervoor dat uw klanten het personeel direct herkennen, wat eventuele verwarring zal voorkomen.

Veiligheid

Veiligheid blijft toch wel het belangrijkste aspect op de werkvloer. Bedrijfskleding kan hieraan bijdragen. Denk bijvoorbeeld aan een bepaalde jas waarin uw medewerkers beter zichtbaar zijn. In sommige branches is het zelfs wettelijk verplicht bepaalde bedrijfskleding te dragen. 

Eenheid

Wanneer al uw werknemers dezelfde soort kleding dragen dan geeft dit een gevoel van eenheid en verbondenheid. Dit komt de werksfeer te goede. De medewerkers hebben het gevoel ergens bij te horen en zullen hierdoor extra gemotiveerd zijn. Tevens hoeft u als werkgever niet meer te controleren of uw medewerkers zich wel representatief genoeg kleden.

Naamsbekendheid

Een ander voordeel van bedrijfskleding is dat uw werknemers constant reclame maken voor uw bedrijf. Dit omdat ze kleding dragen met de bedrijfsnaam erop. Hoe vaker uw bedrijfsnaam of logo aan de buitenwereld wordt getoond, hoe groter uw naamsbekendheid zal worden. Waarom zou u geen gebruik maken van deze gratis reclame?wettelijk verplicht bepaalde bedrijfskleding te dragen. 

Gespecialiseerd

JC borduring is gespecialiseerd in het borduren en bedrukken van bedrijfskleding. Of u nou een logo op de rug, borst- of mouw van het kledingstuk wilt, wij maken het voor u in orde. Tevens kunt u bij ons ook caps en mutsen en vele andere accessoires laten borduren.