Heeft u een vraag?

Bedrijfsnaam of logo borduren of bedrukken?​

Dan is JC Borduring de professional voor al uw borduur en drukwerk. We maken gebruik van de beste borduurmachines en staan garant voor excellente kwaliteit. Daarnaast zijn we uitermate bekwaam in het digitaliseren van borduurkaarten en leveren we borduurwerk dat bijna niet van het origineel te onderscheiden is. Samen met onze snelle levertijden en Twentse behulpzaamheid zijn we dé leverancier voor al uw borduur en drukwerk!

Is het borduurwerk? Dan kunnen we het! Bedrijfsnamen op bedrijfskleding, logo’s op promotiekleding, persoonsnamen op werkkleding. Ook bijzondere items als snapbacks / caps borduren en het borduren op relatiegeschenken.

We werken altijd met de PMS kleuren en zoeken garen die de kleur het dichtst benadert. Mocht u toch nog twijfelen dan maken we voor u kosteloos een proefje.

De combinatie van de beste machines en de deskundigheid van JC Borduring zorgen voor een uitstekend resultaat.

Voor het bedrukken van uw kleding bent u ook bij ons aan het juiste adres!
Wij kunnen uw logo fullcolor bedrukken op zo goed als alle soorten textiel, groot of klein het maakt allemaal niet uit.
Door gebruik te maken van de beste materialen kunnen wij de kwaliteit garanderen waar wij 100% achter staan.

Bedrijfsnaam of logo borduren of bedrukken?

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan en we zullen u niet teleurstellen! Onze prijzen worden vastgesteld aan de hand van de grootte van het te borduren of te bedrukken oppervlak, het aantal steken dat daarvoor nodig is en natuurlijk het aantal logo’s. We sturen u eerst een 3D ontwerp waarbij u direct kunt zien hoe het eindresultaat eruit zal komen te zien. Na goedkeuring van dit ontwerp gaan we direct voor u aan de slag. Het is ons streven uw borduur of drukwerk binnen 3 – 7 dagen klaar te hebben!

Kwaliteit voor alles!

De borduurstudio van JC Borduring maakt gebruik van Barudan, de Ferrari onder de borduurmachines en dat zie je heel goed terug. Daarnaast bepaalt de software en het ontwerp van de borduurkaart voor 90% het eindresultaat. Het maken van een borduurkaart is dan ook een vak apart. Een vak waarvan we wel durven te zeggen dit zeer goed onder de knie te hebben. Het is juist de combinatie van de beste machines en de deskundigheid van JC Borduring die zorgen voor een uitstekend resultaat.

Ook voor het bedrukken van uw kleding maken wij gebruik van de beste materialen en machines om zo uw logo zo strak mogelijk op uw kleding te kunnen drukken. Alleen door gebruik te maken van deze producten kunnen wij de kwaliteit garanderen die u wilt zien.